Åbn en PDF på flere sider

Nogle leverandører sender PDF-filer der fylder flere sider. Samtidig skal du være sikker på, at det er det rigtige bilag du godkender fra Kontolinks app.

Denne guide viser dig, hvordan du åbner bilag og læser pdf’er på flere sider fra vores app.

Åbn bilag

Gå ind på den enkelte transaktion

Åbn transaktionen med det valgte bilag.

Tryk herefter på context menuen i øverste højre hjørne (De tre prikker)

Åbn bilag

Tryk på “Åbn bilag” i menuen. Bilaget vil downloades til din telefon eller computer, hvorfra du kan læse den som du normalt ville gøre med en PDF

Hvis ikke du har en PDF-læser kan du installere Adobe.

Jeg kan ikke se muligheden!?

For at bilaget kan hentes skal det være valgt. Har du derfor et delvist match skal du først vælge det ved at trykke på knappen “Vælg.”

Herefter kan du åbne bilaget som beskrevet ovenfor.