Sæt dit regnskab på autopilot​

Kontolink fuldender det enkle regnskab. Hold styr på hvilke bilag du mangler, og hvilke kunder der har betalt. Alt gjort nemt og effektivt, så du har frie hænder til at drive din forretning.

Slip for de sure pligter

Bogføring uden hovedpine

Vi finder bilagene - alt du skal gøre er at godkende. Bilag indsamlet automatisk og matches med dine udgifter i banken.

Hold styr på betalende kunder

Vi registrerer automatisk indbetalinger når de rammer din konto. Så skal du ikke holde øje.

Scan dine kvitteringer på farten

Slut med kuverter fyldt med kvitteringer. Du kan nemt scanne kvitteringer og smide dem ud bagefter

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskabet i din hule hånd

Kontolink samler, sorterer og behandler alt du skal bruge til din bogføring. Fra appen kan du godkende og overføre bilag der allerede er afstemt i banken. Hele din bogføring – direkte fra telefonen.

OVERHOLD BOGFØRINGSLOVEN

Få et korrekt og opdateret regnskab

Du sparer tid og undgår dyre og dumme fejl med Kontolink. Bilag hentes i email, Dropbox eller fra billeder og matches automatisk med dine køb. Købet eller betalingen oprettes i Dinero med ét klik eller swipe.

Prøv hvor nemt det er med Kontolink helt gratis i 30 dage

Hvis du bagefter vil fortsætte med at bruge Kontolink, kan du nemt opgradere til et abonnement der passer til dit behov.

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Bogføring fra banken

Kontolink starter med din bank. De har altid ret, så Kontolink finder bilag ud fra deres data. Så er dit regnskab altid fuldt opdateret og afstemt på forhånd. Du får et fuldt overblik over ind- og udbetalinger.

FÅ RO I SINDET

Ingen ubehagelige overraskelser

Kontolink tager udgangspunkt i dine banktransaktioner. Det betyder, at du altid kan se hvor langt du er i regnskabet. Du kan altid se om der er bilag, der skal skaffes eller fotograferes og om dine kunder har indbetalt. Du slipper for at bekymre dig om du har glemt en kvittering eller en indbetaling.

Mangler et bilag

Bilag oprettet i Dinero

INDBETALINGER UDEN BØVL

Se pengene strømme ind

Kontolink skaber en forbindelse mellem din bank og Dinero. Det betyder at indbetalinger automatisk registreres og oprettes i Dinero når pengene lander på din konto. Helt uden du rører en finger.

Få en introduktion på din skærm

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Book en samtale med os, så sætter vi tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder med dig på din skærm og svarer på dine spørgsmål.

Book os til en introduktion af Kontolink, når det passer ind i din kalender via knapperne: